Noi imagini cu Nokia 7500

Autor:  | Publicat în:  Nokia 7.903 ori
<b>Noi imagini cu Nokia 7500</b>Dupa ce initial am beneficiat de o imagine neclara a noului model Nokia 7500 in varianta sa de culoare alba, iata cea mai nou imagine cu terminalul misterios de curand aprobat de FCC. Cei de la Nokia au fost foarte rezervati in ce priveste specificatiile...

Dupa ce initial am beneficiat de o imagine neclara a noului model Nokia 7500 in varianta sa de culoare alba, iata cea mai nou imagine cu terminalul misterios de curand aprobat de FCC.

Cei de la Nokia au fost foarte rezervati in ce priveste specificatiile tehnice ale terminalului, dar stim cu siguranta ca este vorba despre un telefon low-end, probabil inca un hit pentru piata asiatica. Din putinele date pe care le avem despre Nokia 7500 mentionam ca acesta va fi dotat cu o camera de 2 megapixeli si cu un display OLED de 16 milioane de culori si o rezolutie maxima de 320x240 pixeli.

Terminalul va suporta conectivitate USB 2.0 si Bluetooth 2.0 si exista sansa sa vedem si Radio FM pe noul Nokia. Acest telefon low-end va fi un tri-band, oferind suport pentru retelele GSM 900/1800/1900 , dar si pentru conectivitate GPRS si EGPRS. Ne declaram uimiti de designul lui 7500, in special de alegerea facuta in cazul butoanelor de forma triunghiulara. Vor fi acestea usor de folosit? Nokia de obicei exceleaza la capitolul comoditatea a butoanelor, dar avem indoieli serioase ca isi va respecta blazonul in acest caz.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×