Detalii despre Kyocera Lingo M1000

Autor:  | Publicat în:  Kyocera 3.019 ori
<b>Detalii despre Kyocera Lingo M1000</b>Terminalul este un update la modelul Strobe/SwitchBack, unul mai subtire si mai usor, dar si dotat cu un design destul de original. Celelalte feature-uri ale telefonului sunt similare cu cele ale predecesorului sau, inclusiv display-ul exterior si...

Terminalul este un update la modelul Strobe/SwitchBack, unul mai subtire si mai usor, dar si dotat cu un design destul de original.

Celelalte feature-uri ale telefonului sunt similare cu cele ale predecesorului sau, inclusiv display-ul exterior si keypad-ul plasat sub el, dar si tastatura QWERTY din interior. M1000 va suporta conectivitatea prin Bluetooth si functia de apeluri vocale, terminalul incluzand si speakere. Cantarind doar 100 de grame, telefonul este destul de mic (100x50x20mm), desi poate parea masiv in imaginea anterioara.

Bateria sa (Lilon de 900 mAh) va rezista pana la 3.25 ore in modelul convorbire sau 150 de ore in standby. Lingo M1000 include si un display LCD (color TFT/TFD), la 262.144 de culori si o rezolutie de 160x128 pixeli, si un display secundar de 1.8 inch. Nu cunoastem inca spatiul de stocare oferit de telefon, dar stim ca agenda sa va putea memora in jur de 500 de entry-uri. Kyocera Lingo M1000 a fost aprobat de FCC in urma cu o saptamana, urmand a fi lansat la o data ulterioara, necunoscuta inca.

Specificatiile tehnice prezentate se pot schimba, fiind doar unele preliminare, dar vom afla varianta finala odata cu lansarea oficiala a terminalului.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×