HTC va lansa telefonul Touch Diamond2 pe 19 aprilie?

1.473 ori
<b>HTC va lansa telefonul Touch Diamond2 pe 19 aprilie?</b>Expansys este gata de o lansare de marca, se pare, retailerul online anuntand ca va pune in vanzare terminalul Touch Diamond2 din data de 19 aprilie, in Marea Britanie, la un pret de 430 de euro. Handsetul va fi disponibil si prin T-Mobile si Vodafone,...

Expansys este gata de o lansare de marca, se pare, retailerul online anuntand ca va pune in vanzare terminalul Touch Diamond2 din data de 19 aprilie, in Marea Britanie, la un pret de 430 de euro.

Handsetul va fi disponibil si prin T-Mobile si Vodafone, iar daca avem in vedere faptul ca HTC isi lanseaza produsele simultan in Europa si Asia, ne putem astepta ca Diamond2 sa soseasca si in Orient in aceeasi perioada. Va reamintim ca noul Diamond vine cu un procesor Qualcomm MSM7200A de 528 MHz, Windows Mobile 6.1 Professional, 512 MB ROM si 288 MB RAM.

Ecranul acestui HTC are o diagonala de 3.2 inchi si este un TFT LCD touch, cu o rezolutie WVGA de 480 x 800 pixeli. Terminalul suporta conectivitate HSDPA/WCDMA, quad-band GSM/GPRS/EDGE, iar printre dotarile sale se mai numara interfata TouchFLO 3D, GPS, Bluetooth 2.0, Wi-Fi 802.11 b/g, o camera de 5 megapixeli, o bara zoom, utila pentru browsing plus radio FM.

Via: [Cellpasion.mobi]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×