Colaborarea Nokia-Microsoft capătă contur: companiile fac angajări la comun

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.128 ori
<b>Colaborarea Nokia-Microsoft capătă contur: companiile fac angajări la comun</b>De parcă faptul că un job de programator senior pentru MeeGo a fost anulat (semn că platforma ar putea pica din planurile de viitor Nokia) nu era de ajuns, iată că finlandezii și Microsoft postează anunțuri de joburi la comun. Ar putea fi...

De parcă faptul că un job de programator senior pentru MeeGo a fost anulat (semn că platforma ar putea pica din planurile de viitor Nokia) nu era de ajuns, iată că finlandezii și Microsoft postează anunțuri de joburi la comun. Ar putea fi obișnuitul suport al fișierelor Office pe terminale Nokia.. sau portarea lui WP7 pe aceste handseturi.

în 2009 astfel de colaborări nu trezeau suspiciuni, atunci când Stephen Elop (actual CEO Nokia, fost director Microsoft) era văzut vorbind cu Kai Öistämö, director al segmentului Dezvoltare de la Nokia. în 2011 lucrurile deja stau altfel... Ei bine, jobul postat recent menționează atât colaborarea dintre MS și producătorul de telefoane, cât și suportul pentru Microsoft Office Mobile și soluțiile companiei din Redmond pe modele Symbian.

înainte să vă descurajați, către finalul descrierii sarcinilor viitorului angajat este menționată și o nouă gamă de experiență de utilizator de pe viitoarele terminale Nokia, dezvoltate în colaborare cu Microsoft. în traducere ar putea însemna că Windows Phone 7 ar putea ajunge pe handseturile producătorului european. Mai este o mică problemă numită Android, oricând o opțiune pentru finlandezi, mai ales că noul lor sediu din SUA se afla la mică distanță de cel Google.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×