Tableta made În România și branduită E-Boda? Mai curând decât ați credea!

3.890 ori
<b>Tableta made În România și branduită E-Boda? Mai curând decât ați credea!</b>De la Ziarul Financiar aflăm că va exista încă o tabletă made în România, în afară de cea Allview sau EvoTab. Este vorba despre un device cu branding E-Boda, compania deținută pe jumătate de către Honorius Prigoană. Alexandru Drăgoiu, șef...

De la Ziarul Financiar aflăm că va exista încă o tabletă made în România, în afară de cea Allview sau EvoTab.Este vorba despre un device cu brandingE-Boda, compania deținută pe jumătate de către Honorius Prigoană. Alexandru Drăgoiu, șef și fondator Rosal Import Export (deținătorul celeilalte jumătăți din E-Boda) a declarat recent că folosește deja câte o mostră de tabletă și e-reader de un an deja, ambele produse în România.

Tableta ar putea sosi către finalul anului, concurând cu modelul Alldro (Allview) produs de brașovenii de la Visual Fan, sau cu EvoTab, anunțat recent de către compania Televoice. Estimările specialiștilor afirmă că în acest an în țara noastră se vor vinde între 15.000 și 20.000 de tablete, la un preț mediu de 600 de euro.

Având în vedere că un iPad costă aproape 1000 de euro, tabletele romanești vor fi chiar tentante, la prețuri de 150-200 de euro. Ca și celelalte produse E-Boda, tableta va fi produsă în China și se va adresa consumatorului mediu, care nu dorește să cheltuiască prea mult pentru un astfel de gadget.

Pentru a vă face o idee în legătură cu popularitatea acestui brand, aflați că în 2010, romanii au cumpărat 12.000 de televizoare din această gamă, 10.000 de rame foto și 20.000 de DVD playere.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×