iPhone 4 În varianta albă, acum mai aproape de lansare; avem dovezi!

1.846 ori
<b>iPhone 4 În varianta albă, acum mai aproape de lansare; avem dovezi!</b>Dacă în România vedem tot mai des modele de iPhone 4 cu tot soiul de carcase customizate și bling-uite (se întâmplă în București), ei bine tot mai mulți clienți din SUA așteaptă lansarea variantei de culoare albă a telefonului. iPhone 4 în...

Dacă în România vedem tot mai des modele de iPhone 4 cu tot soiul de carcase customizate și bling-uite (se întâmplă în București), ei bine tot mai mulți clienți din SUA așteaptă lansarea variantei de culoare albă a telefonului. iPhone 4 în versiunea albă de 16GB are deja un suport pregătit într-o reprezentanță Best Buy din SUA, după cum arată imaginea de mai jos.

Terminalul costă 600 de dolari fără abonament, același preț ca și în cazul variantei de culoare neagră. Specificațiile rămân identice, deși au existat speculații că ar fi fost corectata definitiv problema cu antena, existând modificări ale antenelor terminalului. Până ce va ajunge la noi acest iPhone alb, vom vedea probabil și iPad 2 pe piața din State și ne vom axa tot mai mult pe iPhone 5.

Vă reamintim că motivul pentru care iPhone 4 de culoare albă a întârziat a fost o sumă de probleme de producție, cum ar fi faptul că blițul camerei reflectă lumina în carcasa de culoare albă, rezultând fotografii neclare. Ei bine, toate problemele au dispărut și așteptam handsetul alb în următoarele săptămâni.

iPhone 4 În varianta albă, acum mai aproape de lansare; avem dovezi!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×