Comenzi masive de ecrane Samsung OLED flexibile indica apropierea unui prim telefon flexibil comercial

1.452 ori
<b>Comenzi masive de ecrane Samsung OLED flexibile indica apropierea unui prim telefon flexibil comercial</b>Display-urile OLED flexibile de la Samsung ar putea în curând să devină ceva mai mult decât produse expuse la târguri de tehnologie. Aparent Samsung ar fi primit comenzi uriașe de panouri pentru ecrane de acest gen, semn că display-urile numite...

Display-urile OLED flexibile de la Samsung ar putea în curând să devină ceva mai mult decât produse expuse la târguri de tehnologie. Aparent Samsung ar fi primit comenzi uriașe de panouri pentru ecrane de acest gen, semn că display-urile numite Youm vor fi încorporate pe numeroase terminale ce vor fi lansate mai curând decât ne așteptam.

Cei de le OLED-displays.net afirmă că ecranele flexibile vor fi disponibile pe primele telefoane de abia către finalul anului. Ar fi interesant să aflăm de la cine a primit Samsung comenzi, deși e probabil vorba de obișnuitele companii asiatice partenere, eventual și Apple, dacă gigantul american e gata să ne ofere vreo surpriză. Directorul Samsung Electronics, Kwon Oh-Hyun a afirmat că până în 2015 OLED va deveni tehnologia standard și va înlocui complet LCD-urile.

în acest moment Samsung, Apple și Sony au investit cel mai mult în tehnologia ecranelor flexibile și va fi interesant sa vedem care dintre ele va veni cu primul smartphone sau prima tabletă comercială cu o astfel de dotare. Personal cred că Samsung o va face, dar doar după teste ample și obținerea unui feedback detaliat de la utilizatori. Atunci când lansezi ceva complet nou ai nevoie de feedback, altfel riști să oferi publicului un produs greu de utilizat și incomod. Voi vă imaginați folosind un telefon flexibil cam peste un an?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×