Windows 8 Îti dă raportul săptămânal cu privire la activitatea copilului pe PC

Autor:  | Publicat în:  Windows 8 645 ori
<b>Windows 8 Îti dă raportul săptămânal cu privire la activitatea copilului pe PC</b>După cum probabil știți deja, Windows 8 Release Preview va sosi luna viitoare, dar până atunci am aflat în ultimele ore de o funcție nouă a acestei platforme. Este vorba despre un sistem de control parental mai amplu decât oricare altul. &nbsp;...

După cum probabil știți deja, Windows 8 Release Preview va sosi luna viitoare, dar până atunci am aflat în ultimele ore de o funcție nouă a acestei platforme. Este vorba despre un sistem de control parental mai amplu decât oricare altul.

Pe numele său Family Safety, această funcție le permite părinților să urmareasca utilizarea webului de către cei mici. Setarea sa se face foarte ușor: trebuie doar bifata o opțiune atunci când creați contul de utilizare Windows al celui mic. Părinții vor primi raporturi săptămânale pe mail cu privire la timpul petrecut de odrasle online, plus detalii cu privire la căutările pe web, site-urile cele mai vizitate și jocurile cele mai jucate. Acest raport va include și linkuri către anumite setări restrictive.

Astfel, dacă părintele afla că fiul său petrece prea mult timp la computer, îi poate impune o limită de timp aplicată de Windows. Există și posibilitatea de a filtra site-uri și a pune restricții la aplicații și jocuri în funcție de vârsta jucătorului. în prima săptămână a lunii iunie, cea în care se va lansa Windows 8 Release Preview vom afla mai multe detalii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×