Compania chineză ETON anunță smartphone-ul P5; acesta vine cu display HD de 5 inch și o baterie de 4.000 mAh

Autor:  | Publicat în:  ETON 658 ori
<b>Compania chineză ETON anunță smartphone-ul P5; acesta vine cu display HD de 5 inch și o baterie de 4.000 mAh</b>Pe lângă brandurile foarte cunoscute din China, mai există și ETON, companie care de curând a anunțat un nou smartphone denumit ETON P5, device ce vine la pachet cu dotări mid-range și cu o baterie de 4.000 mAh. &nbsp; ETON P5 dispune de un...

Pe lângă brandurile foarte cunoscute din China, mai există și ETON, companie care de curând a anunțat un nou smartphone denumit ETON P5, device ce vine la pachet cu dotări mid-range și cu o baterie de 4.000 mAh.

ETON P5 dispune de un display HD de 5 inch, un procesor quad-core MediaTek MT6582 tactat la 1.3 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, o cameră secundară de 5 megapixeli și conectivitate 4G LTE.

ETON P5

Acest device rulează sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat și aduce la pachet o super-baterie de 4.000 mAh ce promite o autonomie pe măsură. De asemenea, aflăm că telefonul dispune și de un mod de încărcare rapidă a bateriei, funcție ce se va dovedi a fi mai mult decât utilă.

Deși majoritatea terminalelor cu baterii de înaltă capacitate au o grosime destul de mare, privind imaginile de mai sus, remarcăm faptul că ETON P5 își menține o talie foarte subțire, cu toate că dimensiunile sale încă nu au fost făcute publice. Revenind la device, aflăm că pentru moment nu se cunosc nici prețurile oficiale și nici dacă acesta va suporta rețelele 4G din Europa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×