Producția ceasului inteligent Apple ar putea Începe În trimestrul 4 din acest an

558 ori
<b>Producția ceasului inteligent Apple ar putea Începe În trimestrul 4 din acest an</b>De curând, potrivit unei publicații din Taiwan, se pare că mult-vehiculatul smartwatch al celor de la Apple ar putea intra în producție în masă chiar în trimestrul 4 din acest an. După cum bine știm, în această toamnă Apple urmează a lansa...

De curând, potrivit unei publicații din Taiwan, se pare că mult-vehiculatul smartwatch al celor de la Apple ar putea intra în producție în masă chiar în trimestrul 4 din acest an. După cum bine știm, în această toamnă Apple urmează a lansa pe piață noua generație iPhone care va sosi cu un display mult mai mare în comparație cu modelul actual iPhone 5s.

De asemenea, zvonurile din ultimul timp afirmă că phablet-ul iPhone de 5.5 inch ar putea fi amânat pentru moment. Revenind la ceasul Apple, potrivit publicației taiwaneze, se pare că producătorul ales pentru fabricarea modulelor touch de pe iWatch este TPK.

Aflăm că aceste module vor fi flexibile și faptul că nu au nevoie de senzori adiționali pentru a înregistra comenzile touch, un feature prin care se poate obține un dispozitiv mult mai compact. Din punct de vedere al posibilei lansări pe piață al primului smartwatch Apple, ne putem aștepta ca aceasta să aibă loc spre sfârșitul acestui an, procesul de producție în masă urmând să fie demarat în noiembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×