Compania chineză UMIDIGI lucrează la un telefon cu ecran în stil Xiaomi Mi MIX, dar şi cu cameră duală în spate; Se numeşte C Note

1.288 ori
<b>Compania chineză UMIDIGI lucrează la un telefon cu ecran în stil Xiaomi Mi MIX, dar şi cu cameră duală în spate; Se numeşte C Note</b>Xiaomi Mi MIX a inspirat multe companii să abordeze acelaşi design, cu un screen to body ratio uriaş şi lista se măreşte astăzi cu numele UMIDIGI. Acest producător chinez ar avea un rival pentru Mi MIX în pregătire şi avem şi primele imagini mai jos.

Xiaomi Mi MIX a inspirat multe companii să abordeze acelaşi design, cu un screen to body ratio uriaş şi lista se măreşte astăzi cu numele UMIDIGI. Acest producător chinez ar avea un rival pentru Mi MIX în pregătire şi avem şi primele imagini mai jos.

UMIDIGI C Note

Terminalul are muchii foarte înguste, mai ales în zona frontală superioară şi lateral. Camera frontală pare a fi sub ecran, iar earpiece-ul e cel mai probabil înlocuit de un sistem pe bază de vibraţii. Terminalul s-ar numi UMIDIGI C Note şi va include o cameră duală în spate. Acest tip de senzori foto au fost deja folosiţi şi pe modelul UMIDIGI Z Pro, deci compania nu e la prima ispravă de gen.

UMIDIGI C Note

C Note rămâne un mister în rest şi chiar dacă va avea dotări de top, preţul ar trebui să fie tot sub 300 de dolari, cum se întâmplă de obicei cu telefoanele acestui brand. Chiar şi UMIDIGI Z Pro cu procesor Helio X27 şi cameră duală de 13 MP costă doar 249 de dolari. C Note pare să opteze pentru un corp metalic, iar designul camerei duale mă duce cu gândul la Huawei Mate 9 puţin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×