Xiaomi Mi Mix ar urma să primească și o variantă pe alb realizată tot din ceramică

968 ori
<b>Xiaomi Mi Mix ar urma să primească și o variantă pe alb realizată tot din ceramică</b>Zilele acestea am avut numeroase articole cu Xiaomi Mi Mix în prim-plan, telefon cu display edge-to-edge ce ne oferă dotări de top, dar și un design arătos bazat pe o carcasă realizată în întregime din ceramică. Descoperim astăzi faptul că firma chineză

În ultimele câteva zile am tot amintit de smartphone-ul Xiaomi Mi Mix în articolele noastre. Fie că a fost vorba despre noi clipuri în care telefonul era supus unor teste de rezistență, fie despre varianta Nano pe care acesta o va primi curând, nivelul de interes din jurul acestui dispozitiv este unul la cote destul de înalte. Și astăzi vorbim despre Xiaomi Mi Mix - zi în care descoperim imagini cu varianta pe alb.

Xiaomi Mi Mix

La debut acest terminal a fost disponibil doar în varianta pe negru, iar în curând se pare că doritorii vor putea opta și pentru o versiune ceva mai arătoasă pe alb ce va păstra aceeași carcasă din ceramică. Avantajul dat de această nuanță va fi cu siguranță amprentele mai puțin vizibile comparativ cu modelul negru.

Xiaomi Mi Mix

În rest ne așteptăm ca dotările hardware să rămână identice, pachetul fiind compus aici dintr-un display de 6.4 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821, cameră foto principală de 16 megapixeli și senzor selfie e 5 megapixeli. Avem variante cu 4 sau 6 GB RAM, Android 6.0 Marshmallow ca sistem de operare și o baterie generoasă de 4400 mAh la interior.

Xiaomi Mi Mix

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×