Doogee MIX e cea mai nouă clonă Xiaomi Mi MIX, îi imită designul edge to edge

Autor:  | Publicat în:  Doov 1.741 ori
<b>Doogee MIX e cea mai nouă clonă Xiaomi Mi MIX, îi imită designul edge to edge</b>În toamna anului trecut cei de la Xiaomi ne surprindeau odată cu lansarea lui Mi Mix, un telefon cu display edge-to-edge ce i-a uimit atât pe consumatori, dar și pe rivali care iată vin pe piață cu terminale similare. Elephone lucrează la un asemenea

Uneori clonarea de terminale mobile în China merge atât de departe, încât telefonul-clona preia până şi o parte din numele modelului după care s-a inspirat. Este şi cazul lui Doogee MIX, inspirat de Xiaomi Mi MIX.

Doogee Mix

Vedem aici un telefon cu un screen to body ratio uriaş şi margini ale ecranului virtual inexistente în stânga, dreapta şi sus. E drept că marginea de jos e ceva mai mare decât vedeam la Mi MIX sau chiar şi la un Sharp Aquos Crystal. Telefonul pare să includă camera frontală jos, în dreapta lângă butonul Home, în vreme ce difuzorul pentru convorbiri a fost probabil înlocuit cu un sistem pe bază de vibraţii.

Doogee Mix

Doogee MIX are o cameră duală în spate şi faţă de phabletul Xiaomi atât de apreciat, vine cu o diagonală mai mică şi dotări mai modeste. Astfel, handsetul e dotat cu un ecran Full HD de 5.5 inch cu panou AMOLED. La interior se află un procesor MediaTek Helio P25, 4 GB RAM şi 64 GB stocare.

Doogee Mix

Va exista şi o versiune high end, ce face saltul la procesor MediaTek Helio X30, 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Ambele modele au camere duale de 16 + 8 MP şi camere frontale de 5 MP. Deocamdată nu avem preţ pentru acest terminal, dar vestea bună e că e gata să fie comercializat internaţional.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×