Computex 2013: ASUS anunță Transformer Book Trio, tableta hibrid care rulează Android și Windows 8

1.275 ori
<b>Computex 2013: ASUS anunță Transformer Book Trio, tableta hibrid care rulează Android și Windows 8</b>Probabil cel mai interesant terminal ASUS anunțat astăzi la Computex 2013 este unul pe care predicțiile nu îl anunțaseră în detaliu. E vorba despre ASUS Transformer Book Trio, un device fără rival după părerea mea, mai ales că e vorba de o...

Probabil cel mai interesant terminal ASUS anunțat astăzi la Computex 2013 este unul pe care predicțiile nu îl anunțaseră în detaliu. E vorba despre ASUS Transformer Book Trio, un device fără rival după părerea mea, mai ales că e vorba de o tabletă dual OS.

Terminalul rulează Android și Windows 8 și e un hibrid care încorporează atât tableta, cât și un dock tastatură. Transformer Book Trio dispune de două procesoare: un Intel Core iU4500 de generație a patra și un Atom 2580 de 2 GHz, care se va ocupa de Android Jelly Bean. în plus, acest inedit produs dispune și de două medii de stocare: un HDD de 1 TB și stocare flash de 64 GB.

Dotările includ și un display 1080p IPS cu aspect 16:9 și baterii duale, de 33 Whr, respectiv 19.5 Whr. ASUS Transformer Book Trio va funcționa în 3 moduri: notebook, tabletă și desktop PC conectăm dockul la un display. Procesorul Atom va fi încorporat în display/tableta, în vreme ce Core i7 se afla în dockul tastatură. Așteptăm și un preț și o dată de lansare pentru acest super hibrid.

ASUS anunță Transformer Book Trio

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×