Spy Shop Black Friday 2017

Computex 2013: ASUS anunță Transformer Book Trio, tableta hibrid care rulează Android și Windows 8

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.204 ori
<b>Computex 2013: ASUS anunță Transformer Book Trio, tableta hibrid care rulează Android și Windows 8</b>Probabil cel mai interesant terminal ASUS anunțat astăzi la Computex 2013 este unul pe care predicțiile nu îl anunțaseră în detaliu. E vorba despre ASUS Transformer Book Trio, un device fără rival după părerea mea, mai ales că e vorba de o...

Probabil cel mai interesant terminal ASUS anunțat astăzi la Computex 2013 este unul pe care predicțiile nu îl anunțaseră în detaliu. E vorba despre ASUS Transformer Book Trio, un device fără rival după părerea mea, mai ales că e vorba de o tabletă dual OS.

Terminalul rulează Android și Windows 8 și e un hibrid care încorporează atât tableta, cât și un dock tastatură. Transformer Book Trio dispune de două procesoare: un Intel Core iU4500 de generație a patra și un Atom 2580 de 2 GHz, care se va ocupa de Android Jelly Bean. în plus, acest inedit produs dispune și de două medii de stocare: un HDD de 1 TB și stocare flash de 64 GB.

Dotările includ și un display 1080p IPS cu aspect 16:9 și baterii duale, de 33 Whr, respectiv 19.5 Whr. ASUS Transformer Book Trio va funcționa în 3 moduri: notebook, tabletă și desktop PC conectăm dockul la un display. Procesorul Atom va fi încorporat în display/tableta, în vreme ce Core i7 se afla în dockul tastatură. Așteptăm și un preț și o dată de lansare pentru acest super hibrid.

ASUS anunță Transformer Book Trio

BLACK FRIDAY 2017! (Live Blogging)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×