Computex 2013: ASUS Transformer Pad Infinity, prima tabletă Tegra 4 de la ASUS vine cu ecran Retina

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.374 ori
<b>Computex 2013: ASUS Transformer Pad Infinity, prima tabletă Tegra 4 de la ASUS vine cu ecran Retina</b>ASUS s-a făcut remarcată astăzi la Computex 2013, prezentând o serie de terminale foarte atractive, printre care și un nou venit high end. E vorba despre tableta ASUS Transformer Pad Infinity, dotată cu procesor Nvidia Tegra 4 și ecran Retina....

ASUS s-a făcut remarcată astăzi la Computex 2013, prezentând o serie de terminale foarte atractive, printre care și un nou venit high end. E vorba despre tableta ASUS Transformer Pad Infinity, dotată cu procesor Nvidia Tegra 4 și ecran Retina.

Terminalul adopta soluția Nvidia Tegra 4 cu frecvența de 1.9 GHz și un setup quad core ARM Cortex A15 (cu un al cincilea core companion pentru sarcini zilnice), plus un GPU GeForce cu 72 de core-uri. Tableta încorporează un display IPS cu diagonală de 10.1 inch și iluminare LED, iar aspectul impresionant aici este rezoluția sa: 2560 x 1600 pixeli, exact cât Nexus 10 de la Samsung și Google.

ASUS Transformer Pad Infinity

Device-ul mai vine și cu tehnologie audio SonicMaster și avem parte și de un dock tastatura, care aduce un port USB 3.0, slot pentru carduri SD și extra baterie. Tableta oferă unghiuri de vizualizare de 178 de grade, aduce și 2 GB RAM și poate fi admirată la Taipei între 4 și 8 iunie, cât tine Computex 2013. Așteptăm cu nerăbdare tableta în teste!

ASUS Transformer Pad Infinity

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×