Concept HP, Pocket PC, PDA sau telefon?

1.543 ori
<b>Concept HP, Pocket PC, PDA sau telefon?</b>Am vazut sute de telefoane-concept prezentate la diverse targuri de IT si telecomunicatii de-a lungul timpului, dar ne-a sarit in ochi un prototip remarcat la premiile If Design din cadrul CeBIT 2007. Noul model de la HP pare a fi mai degraba o combinatie...

Am vazut sute de telefoane-concept prezentate la diverse targuri de IT si telecomunicatii de-a lungul timpului, dar ne-a sarit in ochi un prototip remarcat la premiile If Design din cadrul CeBIT 2007.

Noul model de la HP pare a fi mai degraba o combinatie dintre un Pocket PC si un handheld, avand si o tastatura QWERTY de tip slideout, dar si un display touchscreen un pic prea mare. Nu ne asteptam la un PDA/telefon standard, mai ales cand noul terminal va avea capacitatea de a "permite personalului din domeniul IT sa monitorizeze echipamente hi-fi, diagnosticand si rezolvand problemele acestora, efectuand si serviciile de sistem".

Aceasta "bestie" se pare ca este destinata interactiunii cu serverele HP, mai degraba decat utilizarii de catre consumatorul de rand, incorporand conectivitate RFID/Bluetooth si optiuni care vor ajuta administratorii sa rezolve toate problemele ce apar la in cadrul retelelor wireless.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×