Palm de vanzare!

1.071 ori
<b>Palm de vanzare!</b>Linistiti-va, nimeni nu ofera reduceri la vreun model Palm, in schimb pionierii PDA-urilor risca sa fie cumparati de una din marile companii din industria mobila. Ar putea fi Nokia, Motorola sau Texas Pacific Group, poate chiar Silver Lake Partners. Nu cu...

Linistiti-va, nimeni nu ofera reduceri la vreun model Palm, in schimb pionierii PDA-urilor risca sa fie cumparati de una din marile companii din industria mobila.

Ar putea fi Nokia, Motorola sau Texas Pacific Group, poate chiar Silver Lake Partners. Nu cu mult timp in urma Reuters au dat publicitatii faptul ca managementul de la compania Palm cauta un intermediar pentru vanzarea firmei. Nokia s-a aratat interesata de afacere, mai ales din cauza brandului pe care il reprezinta Palm la nivel mondial si a inginerilor cu experienta care s-ar alatura staffului Nokia.

Acelasi motiv l-ar putea invoca si Motorola, mai ales ca vanzarile si profiturile Palm au scazut dramatic in ultimele 3 luni ale anului 2006. Cea mai mare amenintare pentru compania scoasa la vanzare este reprezentata de iPhone, a carui lansare va face valuri in lumea smartphone-urilor. Precedenta miscare a firmei Palm a fost angajarea lui Paul Mercer, fost membru al Apple si unul dintre "parintii" iPod-ului.

Daca vrea sa reziste competitiei, Palm va trebui sa se adapteze erei Mac OS X si Windows Vista.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×