Conceptul SLIQ, de la Samsung

1.697 ori
<b>Conceptul SLIQ, de la Samsung</b>Daca ati primi mana libera in procesul de creatie a telefonului perfect, cum ati proceda? Poate ati urma abordarea lui Mike Serafin, care s-a transformat in conceptul Samsung SLIQ, prezent in imaginea urmatoare: Cu un display generos, cu functii...

Daca ati primi mana libera in procesul de creatie a telefonului perfect, cum ati proceda? Poate ati urma abordarea lui Mike Serafin, care s-a transformat in conceptul Samsung SLIQ, prezent in imaginea urmatoare:

Cu un display generos, cu functii touchscreen si feedback tactil, conceptul pare sa rivalizeze cu orice terminal modern cu data de lansare in 2007. SLIQ include si o camera de 2 megapixeli, un player audio si video, un program destinat vizualizarii documentelor si un slot incorporat destinat cardurilor de memorie. Din nefericire acest terminal cu o grosime de 1 cm va ramane in lumea conceptelor, nefiind inca prezent pe lista oficiala a terminalelor Samsung care urmeaza a fi lansate sau anuntate.

Designul este punctul forte al acestui terminal-concept elegant, care are multe de oferit si la capitolul dotari tehnice. Suntem curiosi ce fel de surprize ne-a pregatit creatorul lui SLIQ in zona conectivitatii, dar banuim ca terminalul este dotat macar cu WiFi si Bluetooth. Putem sa speram la conectivitate HSDPA, eventual si o surpriza placuta cand vine vorba de memorie interna (1,2,3 GB), dar nu trebuie sa uitam ca facem speculatii pe marginea unui concept caruia Samsung nu ii da prea mari sperante de viata.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×