Iată ce noi funcții va oferi stylus-ul S-Pen de pe Samsung Galaxy Note 7

2.618 ori
<b>Iată ce noi funcții va oferi stylus-ul S-Pen de pe Samsung Galaxy Note 7</b>Mâine este 2 august, ziua în care Samsung Galaxy Note 7 va debuta oficial în cadrul unui eveniment de presă grandios ce are loc în New York. Noul phablet este așteptat cu un display curbat spre margini exact ca cel întâlnit pe Galaxy S7 Edge, dar și cu

Au mai rămas 24 de ore până la evenimentul Unpacked 2016 din New York, conferință unde sud-coreenii de la Samsung urmează a prezenta oficial phablet-ul Galaxy Note 7. După cum v-am anunțat chiar ieri, Gabriel Bobon este delegatul Mobilissimo la acest eveniment grandios, urmând ca astfel să avem parte de un scurt hands-on cu noul terminal Note, dar și o serie de imagini live de la fața locului.

Functii S-Pen Note 7

Până mâine însă, mai avem ceva de așteptat, așa că ne îndreptăm atenția către cele mai noi informații ajunse pe web. Astăzi este momentul în care aflăm ce noi funcții ne va oferi stylus-ul S-Pen de pe Note 7. Se pare că sunt 3 noi funcții, prima dintre acestea numindu-se Translate și oferind exact lucrul pe care îl descrie. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a traduce cuvinte dintr-o limbă străină printr-un gest de tip hovering cu stylus-ul deasupra acelui cuvânt.

Functii S-Pen Note 7

Magnify este cel de-al doilea feature - unul care simulează efectul unei lupe atunci când trecem cu stylus-ul pe o anumită zonă a ecranului. Nu în ultimul rând avem funcția Glance prin care avem acces la o secțiune de shortcut-uri către aplicațiile favorite care vor putea fi deschise desigur în acest fel. 

Functii S-Pen Note 7

Cât despre handset-ul în sine, îl așteptăm cu display Quad HD de 5.77 inch, cu procesor Exynos 8890 / Snapdragon 820 și cu o cameră foto principală de 12 megapixeli. Există și indicii care fac referire la oferirea unei certificări pentru rezistență la apă și praf pe acest phablet, dar vom afla cu siguranță acest detaliu mâine. 

Functii S-Pen Note 7

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×