Motorola RAZR2 V9 - prezentare detaliata

1.495 ori
<b>Motorola RAZR2 V9 - prezentare detaliata</b>Iata ca Motorola si-a prezentat cel mai nou succesor in cadrul liniei RAZR, si anume RAZR2 V9, un terminal axat mai mult pe look si stil, dar nu in detrimentul tehnologiei. RAZR2 V9 este cu un 1mm mai subtire decat modelul original RAZR si este fabricat...

Iata ca Motorola si-a prezentat cel mai nou succesor in cadrul liniei RAZR, si anume RAZR2 V9, un terminal axat mai mult pe look si stil, dar nu in detrimentul tehnologiei.

RAZR2 V9 este cu un 1mm mai subtire decat modelul original RAZR si este fabricat din materiale destul de dure, cum ar fi aluminiu, otel inoxidabil sau sticla tratata chimic. Testat in conditii de mare presiune, telefonul a dat rezultate excelente si avem de-a face cu un telefon stilat, dar si rezistent. Dupa cum am mentionat anterior noul RAZR2 V9 a primit un upgrade si la capitolul tehnologie, incorporand un display de 2.2 inch in partea interioara si un surprinzator display TFT de 2 inch, in exterior. Este probabil cel mai mare ecran extern de pe piata terminalelor de tip clamshell.

Sub ecranul extern veti putea gasi o serie de taste touch-sensitive, dedicate functiilor muzicale si dotate cu feedback tactil. Un feature destul de interesant al acestui terminal este Crystal Talk, care adapteaza automat volumul in functie de nivelul de zgomot din mediul inconjurator. V9 include si un browser HTML, dar si o camera de 2 megapixeli si opereaza pe Java Linux UI cu ajutorul unui procesor ARM11 la 500MHz.

Nu cunoastem inca o data de lansare, dar acest terminal va constitui cu siguranta un hit atunci cand va deveni disponibil pe piata.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×