Consola multimedia portabila plus joystick, mai mult decat un concept

1.313 ori
<b>Consola multimedia portabila plus joystick, mai mult decat un concept</b>Ceea ce puteti admira in imaginea de mai jos risca sa devina un competitor pe masura pentru orice PSP, Nintendo DS sau chiar viitor Nokia N-Gage. Acest Gemei PMP, cu ciudatul nume de United States X900 este ideal pentru orice gamer din lume. Terminalul...

Ceea ce puteti admira in imaginea de mai jos risca sa devina un competitor pe masura pentru orice PSP, Nintendo DS sau chiar viitor Nokia N-Gage. Acest Gemei PMP, cu ciudatul nume de United States X900 este ideal pentru orice gamer din lume.

Terminalul este dotat cu un display TFT cu diagonala de 4.3 inch si o rezolutie de 480 x 272 pixeli, dar cel mai interesant feature al sau este de departe joystickul detasabil pe care il suporta. Controllerul este dotat cu 2 stickuri analogice, pentru un control de calitate al jocurilor, fie ele vechi sau noutati. Gadgetul foloseste un chip ADI, care permite rularea jocurilor NES si SFC, in vreme ce un receiver GPS si un slot SD completeaza lista de specificatii tehnice.

De mentionat este faptul ca slotul SD suporta carduri de memorie de pana la 4GB, astfel ca veti putea viziona filme si juca destule jocuri incat sa nu va plictisiti de acest terminal prea repede. Daca toate aceste detalii nu va incanta, va trebui sa aflati ca gadgetul suporta fisiere media in format MPEG4, MP3, WMA, FLAC, AVI si include si un reader de Ebooks plus un tuner FM. In mod ironic, United States X900 nu va fi vreodata lansat in SUA, de vreme ce este un produs strict asiatic (deocamdata).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×