Clona lui iPhone are mai multe butoane!

2.250 ori
<b>Clona lui iPhone are mai multe butoane!</b>In cazul in care cunoasteti numele terminalului Meizu M8, stiti cu siguranta ca terminalul este o clona a lui iPhone, pe care suntem curiosi sa o admiram, desi lansarea sa intarzie in mod suspect. Ultimul update pe seama povestii acestui handset ne...

In cazul in care cunoasteti numele terminalului Meizu M8, stiti cu siguranta ca terminalul este o clona a lui iPhone, pe care suntem curiosi sa o admiram, desi lansarea sa intarzie in mod suspect. Ultimul update pe seama povestii acestui handset ne informeaza ca telefonul va primi o serie de taste in plus, fata de cel produs de Apple.

E foarte posibil sa-l vedem pe M8 debutand in cadrul showului CES, acesta fiind la ora actuala dotat cu 3 butoane frontale, fata de unicul pe care-l poseda iPhone. Totusi CEO-ul companiei responsabile cu acest proiect doreste sa tina patentul secret, chiar si acum atat de aproape de momentul lansarii. Nu suntem siguri ce este de patentat la aceasta "tripleta" de taste, dar daca sirul de imbunatatiri continua, terminalul ar putea evolua de la statutul de clona a lui iPhone la un hit asiatic.

Ceea ce vedeti in imaginea de mai sus este spatele terminalului, plus reprezentarea celor 3 butoane ale sale. Va reusi Meizu sa depaseasca iPhone? Ni s-a promis si o versiune de 16GB a handsetului, eventual si una 3G, de preferat inainte ca iPhone, in aceeasi varianta sa se lanseze... Isi va depasi oare Meizu statutul de clonator de iPhone-uri? Raspunsul, la CES!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×