Top 5 aplicatii mobile Java

2.754 ori
<b>Top 5 aplicatii mobile Java</b>Cei de la PocketPicks au alcatuit un top destul de interesant al celor mai bune aplicatii Java ale anului, acum la momentul retrospectivelor pe 2007. Aruncam o privire asupra acestuia in randurile urmatoare: 1. Gmail Aplicatia celor de la Google este...

Cei de la PocketPicks au alcatuit un top destul de interesant al celor mai bune aplicatii Java ale anului, acum la momentul retrospectivelor pe 2007. Aruncam o privire asupra acestuia in randurile urmatoare:

1. Gmail

Aplicatia celor de la Google este definita prin simplitate si eficienta, oferind o interfata neancarcata cu detalii inutile si acces fara probleme la contul tau de webmail (Gmail). Evident, shortcut-urile keypadului te vor ajuta sa arhivezi si sa stergi mesajele de pe telefon cu usurinta. De asemenea printre feature-urile aplicatiei se numara si cautarea celor mai utilizate contacte, facuta inainte de scrierea emailurilor. Mai multe detalii in acest articol mobilissimo.

2. Phling

Phling PocketPicks afirma ca exista milioane de aplicatii muzicale si servicii de acest tip, dar Phling iese cu siguranta in evidenta. Aplicatia suporta streaming muzical pentru melodiile de pe PC-ul tau, prin intermediul unui conexiuni 3G. De asemena Phling include feature-uri "sociale" care va permit sa impartiti fisiere cu prietenii. Problema e ca veti avea nevoie de un abonament cu transfer de date nelimitat, ceea ce inseamna o factura uriasa.

3. amAze

Amaze Cele mai bune lucruri din viata sunt gratuite, acesta fiind si cazul aplicatiei GPS amAze. Aceasta este finantata cu ajutorul reclamelor, motivul pentru care este gratuita. Softul functioneaza cu ajutorul chipseturilor GPS incluse in telefoanele mobile, sau in majoritatea cazurilor prin intermediul conexiunii Bluetooth si a unei antene externe.

4. Opera Mini

Opera V-am vorbit de nenumarate ori despre acest superbrowser mobil, dotat cu zooming in stil iPhone si o randare a paginilor de exceptie. De asemenea, browserul reuseste sa afiseze paginile web asa intr-o forma ideala, astfel incat conexiunea (si factura) nu va for fi incarcate inutil. Gasiti detalii despre Opera Mini 4 in acest articol Mobilissimo.

5. Mobispine

MobispineRSS pe mobil este deja un concept la ordinea zilei, dar adoptarea sa merge mai greu, evoluand probabil in 2008. Mobispine este un browser "mobile media" care combina capacitatile RSS cu pluginuri pentru site-uri ca Facebook si Twitter, astfel ca veti fi mereu la curent cu cele mai noi informatii. Cu alte cuvinte, productivitate dumneavoastra mobila va fi fie crescuta, fie scazuta, in functie de scopul in care folositi aceasta aplicatie.

Iata ca s-a incheiat si anul 2007, cu ale sale topuri finale, dar vor urma si altele, care vor intregi peisajul industriei mobile, mai ocupata ca oricand in anul lui iPhone si al urmasilor lui N95.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×