Consola Sony NGP sosește În România de Crăciun? Debutul european programat pentru noiembrie!

2.097 ori
<b>Consola Sony NGP sosește În România de Crăciun? Debutul european programat pentru noiembrie!</b>De vreme ce un oficial Sony a declarat pentru Engadget că noua consolă portabilă Sony NGP va sosi în magazinele din Europa în noiembrie, de ce nu am putea vedea gadgetul și în țara noastră de Crăciun? Sony își manifestă superstițiile...

De vreme ce un oficial Sony a declarat pentru Engadget că noua consolă portabilă Sony NGP va sosi în magazinele din Europa în noiembrie, de ce nu am putea vedea gadgetul și în țara noastră de Crăciun? Sony își manifestă superstițiile lansând produsul în data de 11/11/11, asta dacă informațiile publicate pe web sunt reale.

Interesant e faptul că Sony NGP va debuta în Europa înaintea Statelor Unite și aici cel mai probabil consola Xbox este de vină, ea fiind principalul motiv pentru care PS3 nu a fost un succes atât de răsunător în State. Acest nou PSP este prima consolă quad core, care vine cu un display touch OLED de 5 inch, suport multitouch, două stickuri analogice și două camere integrate.

în plus, consola suportă conectivitate 3G și folosește și o zonă touch în partea din spate, care va fi folosită în jocuri pentru mutarea obiectelor din fundal. Cu astfel de atuuri și specificații, cum va putea Nintendo să concureze cu noul PSP, având doar o consolă cu ecran 3D?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×