Huawei P9 poposește oficial în România și vine cu un pachet de SERVICE VIP pentru clienți

3.822 ori
<b>Huawei P9 poposește oficial în România și vine cu un pachet de SERVICE VIP pentru clienți</b>După evenimentul de lansare mondial din Londra la care am participat cu doar câteva săptămâni în urmă, astăzi am luat parte și la evenimentul de debut pe plan local al noului flagship Huawei P9. Locația aleasă a fost clubul Uanderful by Fratelli, o

Pentru astăzi la ora 15:00 am avut un alt eveniment în agendă, și anume debutul pe plan local al flagship-ului Huawei P9 - telefon la a cărui lansare mondială participam în urmă cu doar câteva săptămâni. Acest smartphone a primit deja recenzie din partea noastră, dar evenimentul de astăzi ne-a oferit și câteva surprize.

Locația aleasă de către Huawei a fost clubul Uanderful by Fratelli, un spațiu încăpător a cărui tematică parcă împingea publicul la fotografiere - acest din urmă element fiind și cel pe care P9 pune accentul. Pe mica scenă amplasată la fața locului au urcat o serie de oficiali ai Huawei România ce ne-au introdus rând pe rând funcțiile noului terminal.

Ni s-a reamintit de colaborarea dintre Leica și Huawei pentru dezvoltarea camerei foto duale adusă la bord, fiind vorba aici despre un doi senzori de 12 megapixeli - unul RGB, și un altul monocrom ce ajută la captarea unui nivel mai înalt de lumină în cadrul fotografiilor pe care le realizăm.

Modulul de față este dotat și cu telemetru laser, componentă ce ne permite modificarea punctului de focus chiar și după captarea unei fotografii. Pe lângă cameră, Huawei P9 se poate lăuda și cu un design atractiv, acesta sosind într-o carcasă unibody din metal cu grosime de 7 mm și greutate de 144 grame.

A fost adusă în discuție implementarea procesorului Kirin 955 la bordul acestui telefon, iar mai apoi am asistat la un moment ceva mai special. Prin intermediul unui clip video înregistrat, l-am văzut pe George Buhnici încercând să îndeplinească sarcina primită de la filiala română a celor de la Huawei.

Task-ul său a fost acela de a sparge ecranul telefonului Huawei P9, lucru ce s-a întâmplat abia după 19 căzături puternice. Probabil vă întrebați ce rol a avut acest moment? Ei bine, Huawei a dorit ca prin acest test să ne prezinte live la fața locului cum decurge serviciul de reparație în doar o oră.

Telefonul spart a ajuns pe mâna unui specialist al service-ului Huawei, acesta reușind să înlocuiască ecranul în intervalul de doar 60 minute pus la dispoziție. Despre acest serviciu interesant v-a povestit și colegul meu Radu într-o postare anterioară pe care o puteți regăsi chiar aici.

Aflați că utilizatorii Huawei P9 vor beneficia de acest serviciu ultra-rapid, și asta prin intermediul pachetului numit VIP SERVICE ce poate fi activat direct din aplicația HiCare preinstalată pe terminal. Acest lucru trebuie realizat într-o lună de la achiziția telefonului, și implică păstrarea facturii pentru dovedirea achiziției.

VIP SERVICE vă aduce 3 ani de garanție, o înlocuire gratuită a display-ului spart în primele 3 luni de la achiziție, dar și înlocuirea produsului dacă în primele 3 luni acesta prezintă un defect hardware. Așadar, se pare că beneficiile oferite de către Huawei la achiziția lui P9 sunt cu adevărat tentante, la fel cum este și prețul de 2.499 lei pe care unele magazine online îl practică.

Puteți afla detalii complete despre Huawei P9, dar și părerea noastră finală despre flagship-ul companiei chineze chiar din recenzia ce este disponibilă aici. De asemenea, în lista de mai jos puteți găsi prețurile practicate de retaileri pentru noul flagship Huawei:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×