Controlează televizorul folosind ceasul Galaxy Gear, aplicația Smart Remote și Galaxy S4 sau Note 3

2.240 ori
<b>Controlează televizorul folosind ceasul Galaxy Gear, aplicația Smart Remote și Galaxy S4 sau Note 3</b>Samsung Galaxy Gear, celebrul smartwatch al sud coreenilor oferă acum posibilitatea de control a unui smart TV, dar cu câteva precizări. Prin intermediul unei aplicații numite Smart Remote veți putea controla HDTV-ul vostru, dar veți avea nevoie și...

Samsung Galaxy Gear, celebrul smartwatch al sud coreenilor oferă acum posibilitatea de control a unui smart TV, dar cu câteva precizări. Prin intermediul unei aplicații numite Smart Remote veți putea controla HDTV-ul vostru, dar veți avea nevoie și de un Galaxy S4 sau Note 3 pentru asta.

Aceste terminale au senzorii infraroșu necesari și va trebui să ne conectăm la terminal prin intermediul ceasului. Butoanele speciale pentru controlul TV pot fi transferate pe ceas, iar Samsung și Peel, creatorul aplicației WatchOn sunt în spatele acestei soluții. Cu Smart Remote controlați WatchON de pe telefon pe ceas, controlând astfel și televizorul.

Ideea este să lăsați telefonul Samsung Galaxy S4 sau phabletul Note 3 pe masă și să îl folosiți pe Gear de la încheietura pentru a schimba posturile TV, modifica volumul sau închide televizorul. Abia aștept să văd și hackurile care vor duce la utilizarea independentă a lui Gear. știu că se lucrează deja la așa ceva, evident neoficial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×