Cosmote România a vândut peste 2500 de iPhone-uri de la intrarea În ofertă a terminalului Apple

2.211 ori
<b>Cosmote România a vândut peste 2500 de iPhone-uri de la intrarea În ofertă a terminalului Apple</b>Cosmote România tocmai a anunțat că a vândut peste 2500 de terminale Apple iPhone, de la lansarea sa în oferta operatorului în luna decembrie a anului trecut. Vestea vine de la Panos Makris, directorul comercial al companiei, citat de către Ziarul...

Cosmote România tocmai a anunțat că a vândut peste 2500 de terminale Apple iPhone, de la lansarea sa în oferta operatorului în luna decembrie a anului trecut. Vestea vine de la Panos Makris, directorul comercial al companiei, citat de către Ziarul Financiar.

Cifra vânzărilor face referire la toate modelele iPhone și include atât unitățile din magazinele Cosmote, cât și cele ale retailerului Germanos. Alte modele care au vânzări însemnate sunt Samsung Galaxy S, Nokia E72 și modele HTC, conform lui Makris. Vă reamintim că iPhone 4 costă între 1749 lei și 2679 lei prin Cosmote, cu cel mai ieftin abonament (de 19 euro pe lună), iar prețul variază în funcție de memoria internă a handsetului și durata abonamentului.

iPhone 4 se află și în oferta celor de la Orange și Vodafone, iar pentru a ne face o idee cu privire la popularitatea modelelor high end în țara noastră, aflați că 10% dintre telefoanele mobile folosite acum în România sunt smartphone-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×