Sony Ericsson Xperia Arc, acum și În varianta de culoare roz, ideal pentru luna femeilor

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.759 ori
<b>Sony Ericsson Xperia Arc, acum și În varianta de culoare roz, ideal pentru luna femeilor</b>Fiindcă suntem în martie, cunoscută și drept luna femeilor, Sony Ericsson le surprinde pe reprezentantele sexului frumos cu o variantă roz a smartphone-ului Xperia Arc. Această versiune va fi lansată în Japonia inițial pe 24 martie și probabil...

Fiindcă suntem în martie, cunoscută și drept luna femeilor, Sony Ericsson le surprinde pe reprezentantele sexului frumos cu o variantă roz a smartphone-ului Xperia Arc. Această versiune va fi lansată în Japonia inițial pe 24 martie și probabil va ajunge pe piața internațională puțin mai târziu.

Xperia Arc este unul dintre terminalele pe care vi le-am prezentat în acțiune la MWC 2011, acest model Sony Ericsson fiind printre cele mai subțiri smartphone-uri din lume, cu o grosime de doar 8.7 mm. Terminalul va fi comercializat în varianta roz de către operatorul local NTT DoCoMo, care îl va vinde sub numele de SO-01C.

Dacă vă tentează acest smartphone, vă reamintim că el vine cu un display LCD touch de 4.2 inch (480 x 854 pixeli), DLNA, cameră de 8 MP cu bliț LED, Android 2.3 și un procesor Scorpion de 1 GHz.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×