Google Maps pentru Android ajunge la versiunea 5.2, iată noile funcții

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 2.025 ori
<b>Google Maps pentru Android ajunge la versiunea 5.2, iată noile funcții</b>Aplicația Google Maps pentru Android a ajuns la versiunea 5.2, care poate fi descărcată acum din Android Market. Ea funcționează pe terminalele care rulează minim Android OS 1.6 și vine cu noi funcții de socializare și sharing al ratingurilor...

Aplicația Google Maps pentru Android a ajuns la versiunea 5.2, care poate fi descărcată acum din Android Market. Ea funcționează pe terminalele care rulează minim Android OS 1.6 și vine cu noi funcții de socializare și sharing al ratingurilor Hotpot via Twitter, de exemplu.

Puteți folosi Hotpot fie din din Google Places sau Google Latitude, iar atunci când vă aflați în Google Maps și oferiți o notă unui restaurant, veți putea împărtăși și cu prietenii impresiile, postându-le direct pe Twitter. Barurile și cafenelele cărora le acordați note în Google Places devin informații prețioase pentru contactele voastre din Hotpot.

Google Maps pentru Android ajunge la versiunea 5.2, iată noile funcții

Atunci când dați un rating unui restaurant, puteți conecta această opțiune cu Twitter, pentru că toate contactele să vadă ce părere aveți despre un anumit loc interesant. Sunt disponibile și Check-in-uri, cu funcție de căutare a locațiilor care vă interesează și de ping al celor apropiați. O altă funcție nouă este cea care vă permite să vedeți persoane apropiate în aplicația Latitude și dacă doriți să aflați unde se află aceștia, puteți da rapid un "ping", fără să fie nevoie să îi sunați sau trimiteți mesaj.

Ei vor primi o notificare Android, care le va cere să facă check în. Mai multe detalii aflați de pe blogul oficial.

Google Maps pentru Android ajunge la versiunea 5.2, iată noile funcții

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×