Cosmote România face parte din campania europeană "Travel & Surf", pornită de Deutsche Telekom: Internet mobil de vacanță!

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 1.116 ori
<b>Cosmote România face parte din campania europeană "Travel & Surf", pornită de Deutsche Telekom: Internet mobil de vacanță!</b>Avem încă un semn legat de sosirea apropiată a T-Mobile în România via Cosmote, care ne informează că face parte din campania europeană "Travel & Surf" pornită de către Deutsche Telekom. Nouă inițiativa promovează pachetele Travel & Surf cu...

Avem încă un semn legat de sosirea apropiată a T-Mobile în România via Cosmote, care ne informează că face parte din campania europeană "Travel & Surf" pornită de către Deutsche Telekom. Nouă inițiativa promovează pachetele Travel & Surf cu trafic de date pentru roaming, ce permite călătorilor să utilizeze Internetul mobil în străinătate, la prețuri fixe.

Campania are loc în țări precum Austria, Croația, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Olanda, Polonia, Slovacia și România. Abonații Cosmote România, fie persoane fizice, fie juridice pot folosi extraoptiunea Travel & Surf cu tarife speciale pentru traficul de date consumat în țările Uniunii Europene, dar și în Spațiul Economic European (Islanda, Norvegia, Lichtenstein) și Elveția.

Puteți alege opțiunea Travel & Surf Daily S, cu 10 MB la preț de 2.48 euro (TVA inclus), Travel & Surf Daily M, cu 50 MB la 6.2 euro (TVA inclus), amândouă cu valabilitate 24 de ore. în cele din urmă va sta la dispoziție Travel & Surf Weekly, cu 300 MB la 24.8 euro (TVA inclus), disponibil timp de o săptămână.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×