COSMOTE România lansează cea mai atractivă ofertă pentru clienții prepaid

Autor:  | Publicat în:  Comunicate de Presa 1.509 ori
<b>COSMOTE România lansează cea mai atractivă ofertă pentru clienții prepaid</b>Comunicat de presă: COSMOTE România lansează cea mai atractivă ofertă pentru clienții prepaid &nbsp; COSMOTE România lansează cea mai atractivă ofertă de pe piața românească de telecomunicații pentru utilizatorii de cartelă, o nouă...

Comunicat de presă:

COSMOTE România lansează cea mai atractivă ofertă pentru clienții prepaid

COSMOTE România lansează cea mai atractivă ofertă de pe piața românească de telecomunicații pentru utilizatorii de cartelă, o nouă inițiativă prin care își îndeplinește promisiunea de a face telefonia mobilă accesibilă tuturor românilor.
 
Astfel, începând de astăzi, toți clienții prepaid care activează extraopțiunea 5.000 până pe 15 ianuarie 2011, vor beneficia de 5.000 de minute și 5.000 de SMS-uri în rețea pentru a le transmite urările celor dragi, pentru practic 1 cent. Costul extraopțiunii este 6 Euro, dar la fiecare activare sau reactivare făcută, timp de un an, utilizatorii extraopțiunii 5.000 primesc un credit bonus în valoare de 5.99 Euro valabil 30 de zile, care poate fi folosit pentru apeluri de voce, apeluri video și SMS-uri, atât în rețea cât și naționale și internaționale.
 
„Suntem în pragul sărbătorilor de iarnă, iar aceasta este o perioadă în care oamenii simt nevoia să vorbească mai mult cu prietenii și cu cei dragi. Noua extraopțiune pentru Cartela COSMOTE are ca scop împlinirea nevoilor de comunicare ale tuturor clienților. Cu 5.000 de minute în rețea și 5.000 de SMS-uri în rețea pentru practic 1 cent, lansăm încă o ofertă revoluționară pe piață, oferind românilor posibilitatea să comunice cu cei dragi, fără constrângeri legate de costuri”, a declarat Gabriel Ioniță, Senior Manager, Products & Services Development, COSMOTE România.
 
Mai multe detalii despre portofoliul de extraopțiuni sunt disponibile pe www.cosmote.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×