Nokia România pregătește un eveniment pentru data de 7 iunie; ce să fie oare?

2.130 ori
<b>Nokia România pregătește un eveniment pentru data de 7 iunie; ce să fie oare?</b>Proaspăt sosită în inbox-ul nostu este o invitație din partea Nokia România pentru un eveniment special de presă ce va avea loc chiar marțea viitoare pe data de 7 iunie. De aici reiese faptul că acesta nu va fi unicul eveniment pregătit de către compania

În inbox-ul nostru tocmai ce a ajuns o invitație mai mult decât interesantă, una prin care cei de la Nokia România anunță primul eveniment din 2016 de pe plan local (unul dintre puținele din ultimii ani). Conferința va avea loc fix peste o săptămână pe data de 7 iunie, zi în care cel mai probabil vom afla mai multe informații despre mutarea recent făcută la mijlocul lunii mai.

Ne referim desigur la parteneriatul încheiat cu misterioasa firmă finlandeză HDM Global Oly - companie ce a cumpărat drepturile de a folosit brandul Nokia pe telefoane și tablete în următorii 10 ani. Din invitația de presă reisese totuși și faptul că la evenimentul de marțea viitoare vom face cunoștiință cu cele mai noi soluții, și vom experimenta viitorul tehnologiei.

Se anunță așadar un eveniment foarte interesant, unul de la care ne vom întoarce cu informații prețioase cu privire la viitorul companiei și poate cu o serie de indicii referitoare le următoare produse ce ni se pregătesc. Chiar invitația ne indică că acesta nu va fi singurul eveniment Nokia România pe acest an, semn că urmează lucruri cu adevărat interesante din partea finlandezilor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×