Oferte speciale de Internet mobil pentru clientii Vodafone

Autor:  | Publicat în:  Comunicate de Presa 2.138 ori
<b>Oferte speciale de Internet mobil pentru clientii Vodafone</b>Oferte speciale de Internet mobil pentru clientii Vodafone Comunicat de presa: Netbook-ul Acer D260 de la 99 Euro si Samsung Galaxy Tab de la 399 Euro, impreuna cu un abonament Vodafone de Internet mobil pe 3 ani Special de sarbatori, mai multe beneficii...

Comunicat de presa:

Oferte speciale de Internet mobil pentru clientii Vodafone

  • Netbook-ul Acer D260 de la 99 Euro si Samsung Galaxy Tab de la 399 Euro, impreuna cu un abonament Vodafone de Internet mobil pe 3 ani
  • Special de sarbatori, mai multe beneficii pentru clientii companii ai serviciilor Vodafone de Internet mobil: suita de aplicatii de birou IBM Lotus Symphony, Vodafone PC Protection gratuit timp de 3 luni, pachet de hosting gratuit, incluzand nume de domeniu, gazduirea site-ului si conturi de email si memory stick de 2 GB

Bucuresti, 3 decembrie 2010 – In apropierea sarbatorilor, Vodafone Romania anunta noi oferte speciale de Internet mobil, care aduc clientilor beneficii variate si preturi de exceptie la netbook-uri si echipamente de date.

Incepand de maine, clientii Vodafone pot achizitiona netbook-ul Acer D260, incepand de la 99 Euro (TVA inlcus), impreuna cu un abonament Vodafone Internet Mobil Nelimitat, incheiat pe 3 ani. De asemenea, Samsung Galaxy Tab este disponibil in oferta Vodafone la un pret special de 399 Euro (TVA inclus), impreuna cu un abonament Vodafone de date mobile, pe 3 ani.

Cu sistem de operare Windows 7 Starter, modem 3G integrat, ecran de 10,1” si greutate de doar 1,25 kg,  Acer D260 imbina caracteristicile performante cu un design modern si ultraportabilitate.Pentru pasionatii de gadget-uri si utilizatorii cu nevoi de mobilitate crescuta, Samsung Galaxy Tab integreaza cele mai variate functii si performante de top – sistem de operare Android 2.2, modem 3G integrat, ecran multi-touch de 7”, memorie interna de 16 GB care poate fi extinsa cu ajutorul cardului microSD, viteze superioare de date HSDPA - care le permit sa ramana in permanenta conectati la Internet, retele sociale, sa vizioneze filme si sa lectureze carti, reviste, ziare in format electronic.

Abonament Vodafone Internet NelimitatCost lunar (EUR)Viteza maximaTrafic initialPret netbook Acer D250 (EUR)Pret Samsung Galaxy Tab (EUR)
2 ani3 ani2 ani3 ani
Standard8,327,2 Mbps1 GB259-649-
Plus11,457,2 Mbps2 GB239-549-
Extra13,5421,6 Mbps4 GB239125549499
Avansat17,7121,6 Mbps8 GB21999499399

 
De asemenea, Vodafone aduce oferte speciale si pentru clientii companii ai serviciilor de Internet mobil. Astfel, la activarea unui abonament Vodafone Internet Nelimitat Plus de 11,45 Euro / luna (TVA inclus) sau mai mare, clientii de business primesc, in plus, o serie de beneficii si instrumente pentru dezvoltarea afacerii: gratuit, suita de aplicatii de birou IBM Lotus Symphony, pentru a reduce costurile aferente licentelor software, pachet gratuit de hosting Vodafone MyDomain, pentru extinderea afacerii pe Internet, incluzand nume de domeniu, spatiu de gazduire pentru site de 100 MB, 5 conturi de email pe domeniul ales, fiecare cu spatiu de 3 GB, solutia completa antivirusVodafone PC Protection, gratuita timp de 3 luni, pentru protejarea calculatorului impotriva amenintarilor informatice, precum si memory stick de 2 GB.
 
In plus fata de pachetele Internet Nelimitat, clientii cu nevoi punctuale sau flexibile de acces la Internet mobil au la dispozitie Cartela Internet Vodafone, care le ofera acces instant la Internet de pe laptop sau PC, cu ajutorul unui modem USB, pe baza de cartela reincarcabila. Utilizatorii Cartelei Internet Vodafone pot naviga acum pe Internet instant, cu 1 cent / MB, sau pot activa una din optiunile cu trafic inclus.

Clientii Vodafone beneficiaza de cea mai extinsa acoperire pentru serviciile de Internet mobil, disponibile la nivel national, pentru 90% din populatia Romaniei, la viteze de pana la 21,6 Mbps.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×