Cosmote România trece pe HD Voice În ce privește apelurile de voce

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 1.575 ori
<b>Cosmote România trece pe HD Voice În ce privește apelurile de voce</b>Fiecare operator telecom încearcă să iasă în evidență în vreun fel. Cosmote ne spune că acum știe HD Voice dacă aveți un telefon compatibil cu această tehnologie. Orange a făcut un anunț similar în 2012. ​ Declarație oficială:...

Fiecare operator telecom încearcă să iasă în evidență în vreun fel. Cosmote ne spune că acum știe HD Voice dacă aveți un telefon compatibil cu această tehnologie. Orange a făcut un anunț similar în 2012.

​

Declarație oficială:

Standardul de telefonie HD Voice nu doar îmbunătățește claritatea și naturalețea convorbirii, ci și conferă un sentiment de comunicare transparentă, facilitând recunoașterea vocii interlocutorului. De asemenea, această tehnologie oferă o diferențiere mult mai bună a sunetului. Clienții pot experimenta acum o calitate sporită a apelurilor vocale, pe măsură ce noul serviciu oferă o interacțiune la distanță capabilă chiar să transmită emoție, prin inducerea unui sentiment de proximitate între apelanți”.

Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE România

Sunt 25 de modele compatibile în oferta Cosmote și aici se încadrează telefoane de la Sony, HTC, LG, Apple și Nokia.

Lista completă:

  • HTC One S, HTC One X, iPhone 5, LG Optimus 4X HD, LG Optimus L9;
  • Nokia 302, Nokia 700, Nokia C3-01, Nokia C7-00, Nokia E6;
  • Nokia E7, Nokia E72, Nokia Lumia 610, Nokia Lumia 710, Nokia Lumia 800;
  • Nokia Lumia 820, Nokia Lumia 900, Nokia Lumia 920, Nokia N8, Nokia N9;
  • Nokia X3-02, Sony Ericsson Xperia arc s, Sony Xperia P, Sony Xperia S, Sony Xperia U.

  
Cosmote declară că rețeaua sa 3G oferă viteze în download de până la 43.2 Mbps în 159 de orașe și 900 de localități, 47% din populație. Serviciile 3G ale Cosmote sunt oferite către 73% din populația României. Mi-aș dori ca să avem acoperire 3G în proporție de peste 90%, doar suntem în 2013.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×