Vodafone România lansează Supernet 4G+, promite "cea mai bună experienţă de video HD pe mobil", plus acoperire sporită la interior

1.296 ori
<b>Vodafone România lansează Supernet 4G+, promite "cea mai bună experienţă de video HD pe mobil", plus acoperire sporită la interior</b>Astăzi, 5 septembrie, operatorul Vodafone România a avut un anunț important de făcut - și anume lansarea serviciului SuperNet 4G+. După cum vă puteți da seama, vorbim despre un standard superior de acces la internet, acesta promițând viteze superioare

Pentru că naţionala României a început să joace din nou în calificări şi pentru că începe şcoala şi munca pentru mulţi dintre noi, vizionarea din mers a meciurilor va deveni practic ceva obligatoriu. Astfel, avem nevoie de o conexiune capabilă pentru a savura aceste conţinuturi, iar Vodafone ne propune în acest scop Supernet 4G+.

Operatorul promite acoperire sporită la interior, extra securitate şi "cea mai bună experienta video HD de pe mobil", odată cu această lansare. Vodafone România are în acest moment cea mai extinsă acoperire 4G+, disponibilă în toate cele 41 de reşedinţe de judeţ, dar şi în Bucureşti şi alte 330 de localităţi. Mai mult decât atât, Supernet 4G+ City oferă acces gratuit la Internet utilizatorilor de servicii mobile din Cluj şi Iaşi, în mod nelimitat (între 5 septembrie şi 5 octombrie)!

Mai mult decât atât, Supernet 4G+ City oferă acces gratuit la Internet utilizatorilor de servicii mobile din Cluj şi Iaşi, în mod nelimitat (între 5 septembrie şi 5 octombrie)

Şi reţeaua naţională 4G a fost extinsă, acoperind acum 3500 de localităţi. Totul vine după 2 ani de investiţii susţinute si acoperirea 4G la interior a evoluat la randul sau. Vodafone a reuşit să atingă în testele sale ocale peste 1 Gbps viteza de descărcare a datelor, cu un maxim de 1.35 Gbps. Evident, viteza e cu mult peste ce oferă terminalele din ziua de azi. Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu 4G+, el este acelaşi lucru cu LTE-Advanced, iar viteza teoretică de download este de 300 Mbps.

LTE-A are şi avantajul că face schimbul între antene telecom mai uşor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×