Crenvust = stylus pentru utilizatorii de iPhone din Corea de Sud

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.475 ori
<b>Crenvust = stylus pentru utilizatorii de iPhone din Corea de Sud</b>In vreme ce Apple si HTC incearca sa patenteze un stylus capacitiv pentru ecranele de acelasi tip, utilizatorii de iPhone din Corea de Sud au gasit deja o solutie pentru problema care ii framanta: scoaterea manusilor pe vreme rece pentru a tasta pe...

In vreme ce Apple si HTC incearca sa patenteze un stylus capacitiv pentru ecranele de acelasi tip, utilizatorii de iPhone din Corea de Sud au gasit deja o solutie pentru problema care ii framanta: scoaterea manusilor pe vreme rece pentru a tasta pe ecranul lui iPhone. Acum interactiunea cu ecranul handsetului se realizeaza prin intermediul unui... crenvust.

Acest "stylus de carne" este folosit tot mai mult pe timp de iarna in tarile asiatice, deoarece se pare ca un anumit soi de crenvust produs de CJ Corporation este compatibil electrostatic cu ecranul lui iPhone. Aparent, fenomenul a luat atat de multa amploare, incat vanzarile de crenvusti au crescut, cel putin local.

Esentialul e sa va concentrati pe handset si nu pe crenvustul utilizat drept stylus, chiar daca va este foame... Odata terminata utilizarea, puteti degusta noua "unealta hardware". Pe cand un test al acestui fenomen si in Romania? Oare autohtonul "polonez" ar face fata?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×