Samsung Wave, primul telefon cu Bada OS, dezvaluit de un panou publicitar

1.138 ori
<b>Samsung Wave, primul telefon cu Bada OS, dezvaluit de un panou publicitar</b>Nu este indicat sa scapi pe web un produs asteptat de multa lume cu doar cateva zile inainte ca tu sa il prezinti oficial, dar tocmai asta a facut Samsung cu noul sau terminal ce ruleaza primul OS al companiei, Bada. Telefonul este Samsung Wave, pe care...

Nu este indicat sa scapi pe web un produs asteptat de multa lume cu doar cateva zile inainte ca tu sa il prezinti oficial, dar tocmai asta a facut Samsung cu noul sau terminal ce ruleaza primul OS al companiei, Bada. Telefonul este Samsung Wave, pe care il puteti admira mai jos.

Evident, modelul va sosi la MWC 2010, show care debuteaza luni la Barcelona cu o prezentare de marca, probabil cea a handsetului Wave, cu Bada OS. Din pacate nu cunoastem lista de specificatii pentru Wave, dar stim totusi ca este vorba de un telefon cu ecran full touch, o camera, probabil si un blitz LED, dar si multe alte functii pe care le vom afla saptamana viitoare.

In ce priveste Bada OS, nu stim sigur ce au gandit cei de la Samsung cand au creat acest nou sistem de operare. Va fi foarte greu ca aceasta platforma sa concureze cu Symbian, Windows Mobile sau Android, desi pozitionarea lui Bada il aduce mai aproape de omul de rand, oferind functii high end la un nivel accesibil ca pret pentru utilizatorul standard.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×