Windows Mobile 7 (Windows Phone 7) prezentat luni la MWC; confirmat oficial

1.108 ori
<b>Windows Mobile 7 (Windows Phone 7) prezentat luni la MWC; confirmat oficial</b>Surse credibile de la Wall Street Journal confirma faptul ca Microsoft va prezenta noul sau OS mobil luni, pe 15 februarie, in cadrul lui Mobile World Conference din Barcelona. Windows Mobile 6.5 este oficial depasit, astfel ca ne vom concentra asupra lui...

Surse credibile de la Wall Street Journal confirma faptul ca Microsoft va prezenta noul sau OS mobil luni, pe 15 februarie, in cadrul lui Mobile World Conference din Barcelona. Windows Mobile 6.5 este oficial depasit, astfel ca ne vom concentra asupra lui Windows Phone 7 (noul nume pentru WM 7).

Sansele sunt foarte mari ca anuntul oficial sa vina in timpul discursului lui Steve Ballmer, CEO-ul companiei din Redmond. Acest speech se va incadra intr-o conferinta de presa cu tema "Windows Phone", care va avea loc la ora locala 3 pm. Wall Street Journal mai afirma ca Windows Phone 7 va fi bazat pe o interfata complet noua si foarte similara cu cea de pe playerele Zune.

Noul sistem mobil de operare va permite si rezolvarea unor greseli ale versiunilor predecente, la capitolul colaborare cu OEM-uri. Astfel, Microsoft va colabora mai indeaproape cu OEM-urile si partenerii sai creatori de hardware, care vor limita variatiunile telefoanelor, pentru a permite developerilor sa creeze softuri apropiate ca functii pentru toate terminalele.

Printre noile handseturi care vor rula Windows 7 ar trebui sa se numere si asa-zisul Zune Phone, care face parte din zvonul numit Project Pink.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×