Cum arată un unboxing al unui telefon de 20.000 de dolari: Sirin Solarin, un telefon acoperit cu aur este scos din cutie de Unbox Therapy (Video)

3.199 ori
<b>Cum arată un unboxing al unui telefon de 20.000 de dolari: Sirin Solarin, un telefon acoperit cu aur este scos din cutie de Unbox Therapy (Video)</b>Pe masa celebrului youtuber Unbox Therapy ajunge astăzi cel mai scump device din toată istoria canalului - și anume smartphone-ul Sirin Solarin ce costă nici mai mult, nici mai puțin de 20.000 dolari. Vorbim desigur despre un smartphone ce include

Unbox Therapy e un YouTuber cunoscut pentru recenziile şi unboxingurile sale în premieră, dar şi pentru giveaway-uri foarte generoase. Acum el duce ideea de unboxing la un nou nivel, scoţând din cutie un telefon de 20.000 de dolari. El vine de la Sirin Labs, iar handsetul se numeşte Solarin. Hai să vedem ce e aşa special la acest telefon cu preţ de automobil midrange.

Cutia pentru început e destul de mare cât să găzduiască un laptop. Terminalul are muchiile acoperite cu aur, iar în spate avem un buton special pentru criptare a comunicaţiilor, ideal pentru şeicii paranoici care vor cumpăra acest produs. Telefonul are două difuzoare frontale, iar cheiţa pentru SIM are şi inel pentru breloc și e acoperită cu piele.

În cutie se află încărcătorul, adaptoarele, cablul USB Type C, un manual şi aparent Unbox Therapy a fost asigurat că orice element care nu merge bine la acest handset va duce la sosirea unui angajat (sau echipe) Sirin, care vine la domiciliu, rezolvă problema, sau oferă un terminal la schimb. Evident e inclus şi un headset la pachet cu acest smartphone preţios, care aduce un Android personalizat şi un scanner de amprente.

Fotografiile realizate cu camera de 17.8 megapixeli nu arată chiar rău, iar selfie-urile cu camera frontală sunt bunicele şi ele. Trebuie menţionat şi Solarin cântăreşte 250 de grame, rulează Android 5.1, vine cu procesor Snapdragon 810 şi are o baterie generoasă de 4000 mAh. Ecranul este un IPS LCD cu rezoluţie 1440p şi la bord mai găsim şi 4 GB RAM şi 128 GB stocare.

Telefonul perfect pentru Donald Trump aş spune, până să aflu că şi Leonardo DiCaprio avea legături cu creatorul firmei Sirin Labs, Moshe Hogeg, investind în alte proiecte cu el. Şi totuşi, unde sunt diamantele? Poate pe succesorul acestui model...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×