Huawei Nova + Huawei Color Band A1 unboxing: un mini Nexus 6P scos din cutie, împreună cu o brăţară accesibilă de fitness (Video)

2.207 ori
<b>Huawei Nova + Huawei Color Band A1 unboxing: un mini Nexus 6P scos din cutie, împreună cu o brăţară accesibilă de fitness (Video)</b>Azi avem un dublu unboxing pentru voi, cel al telefonului Huawei Nova, dar şi al brăţării Huawei Color Band A1. Am realizat deja recenzia lui Huawei Nova Plus, versiunea cu diagonală mai mare din gama Nova şi acum coboram la modelul de 5 inch..

Azi avem un dublu unboxing pentru voi, cel al telefonului Huawei Nova, dar şi al brăţării Huawei Color Band A1. Am realizat deja recenzia lui Huawei Nova Plus, versiunea cu diagonală mai mare din gama Nova şi acum coboram la modelul de 5 inch. Ambele au debutat la IFA 2016, iar Huawei Nova costă 1699 lei la eMAG.ro, sau 1649 lei la Marketonline.ro.

Continutul cutiei lui Huawei Nova

Există informaţii că în perioada următoare retailerii vor oferi acest telefon la sume de aproximativ 1400 de lei, sau sub 900 lei la abonament. În cutia acestui model se află încărcătorul, cablul USB Type-C şi cheiţa metalică, dar noi avem doar o variantă de test, pentru că cea comercială ar fi inclus şi căşti şi manuale. Huawei Color Band A1 e o brăţară de fitness, care cântăreşte doar 20 de grame şi vine la pachet cu manualul şi un mic dock magnetic pentru încărcare.

Continutul cutiei lui Huawei Color Band A1

Nu are display, ci are doar un LED pentru notificări, iar micul gadget e protejat contra prafului şi apei şi oferă 28 de zile de funcţionare în standby. Se conectează via Bluetooth 4.2 la telefon şi poate monitoriza caloriile arse, paşii realizaţi, dar se ocupa şi cu monitorizarea somnului şi a razelor UV. A fost oferit bonus la achiziţia unui Huawei P9 Lite în luna septembrie, iar la eMAG.ro costa 249 lei la un moment dat.

Huawei Nova scos din cutie (unboxing)

Revenind la telefon, Huawei Nova vine cu un ecran de 5 inch, cu panou 2.5D şi rezoluţie Full HD, iar terminalul seamănă mult cu un Huawei Nexus 6P, mai ales în zona din spate. Are un corp metalic destul de subţire, cu grosime de doar 7.1 mm şi greutate de 146 grame, iar dotările includ un CPU Snapdragon 625, 3 GB RAM, 32 GB stocare, slot microSD şi port USB Type-C.

În spate se află o cameră de 12 MP cu filmare 4K şi fără OIS (spre deosebire de Nova Plus), iar în fată avem o cameră selfie de 8 MP cu funcţii Makeup şi Beauty. La interior regăsim o baterie de 3.020 mAh, iar în spate se găseşte şi scannerul de amprente. Experienţa software EMUI 4.1 e identică cu ce am primit pe Nova Plus. Revenim cu impresii şi review-uri pentru ambele produse.

Huawei Nova, prețuri actualizate:

Huawei Nova Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×