Microsoft prezintă un unboxing şi tutorial oficial pentru Surface Studio (Video)

1.067 ori
<b>Microsoft prezintă un unboxing şi tutorial oficial pentru Surface Studio (Video)</b>Surface Studio este numele purtat de cel mai interesant produs Microsoft lansat pe piață în ultima vreme, poate chiar ultimii ani dacă putem spune așa. Astăzi vedem un unboxing al acestui computer de tip all-in-one și aflăm câteva detalii utile despre

Microsoft Surface Studio e perceput drept cel mai de succes produs al celor de la Microsoft din ultimii ani, în ciuda faptului că este un PC de nişă, cu preţ de 3000 de dolari. Designul arătos şi puterea de procesare sunt avantaje clare faţă de competiţie, iar ecranul PixelSense de 28 de inch e un selling point excelent. Iar azi Microsoft a publicat şi un unboxing oficial şi tutorial de prim setup.

Microsoft nu s-a ferit să promoveze excesiv acest produs, scoţând în fata recenziile sale, clipuri promo, demo-uri şi evenimente de tot soiul. Destinat artiştilor, designerilor şi graficienilor, acest desktop All in One vine cu procesor Core i5 sau Core i7 şi până la 32 GB RAM, dar şi până la 4 GB memorie video. Ecranul e rabatabil la unghiuri generoase şi desktopul funcţionează în tandem cu un mouse şi tastatura fără fir, tot din gama Surface.

Având în vedere cererea crescută, cine mai comandă acum un astfel de model îl va primi de abia la început de 2017. În clipul oficial de unboxing vedem că PC-ul are o cutie destul de compactă şi minimalistă, cu un mâner special de transport. Ambalajul aminteşte de cel al unui produs Apple sau poate de cel al lui Xbox, pentru a ne păstra sub umbrela MS.

În cutie se află PC-ul, cablul de alimentare, tastatura, mouse-ul, stylusul şi manualele. Setupul pare să fie rapid şi intuitiv, iar Apple are toate motivele să fie geloasă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×