Cum arată Xiaomi Mi Mix Alpha în realitate; Iată-l scos din cutie în primul unboxing (Video)

9.507 ori
<b>Cum arată Xiaomi Mi Mix Alpha în realitate; Iată-l scos din cutie în primul unboxing (Video)</b>Mulţi au fost fascinaţi de telefonul concept Xiaomi Mi Mix Alpha prezentat cu o săptămână în urmă, dar pe atunci am văzut doar randări şi imagini ale sale. Nici urmă de telefon prezentat în realitate. Ei bine iată că apare primul

Mulţi au fost fascinaţi de telefonul concept Xiaomi Mi Mix Alpha prezentat cu o săptămână în urmă, dar pe atunci am văzut doar randări şi imagini ale sale. Nici urmă de telefon prezentat în realitate. Ei bine iată că apare primul săuunboxing şi telefonul continuă să arate spectaculos şi în realitate.

Xiaomi Mi Mix Alpha

Atenţie, am zis spectaculos, nu fezabil, util sau capabil să provoace o schimbare reală in trendurile actuale. Ştiu că dezideratul unui "ecran cât tot corpul" bântuie visele designerilor de un deceniu, inclusiv ale lui Jony Ive, dar uită să ne întrebe şi pe noi utilizatorii dacă vrem aşa ceva. Bestia cu cameră de 108 megapixeli şi conectivitate 5G a primit primul clip de unboxing pe Weibo, reţea de socializare din China, iar ulterior clipul a ajuns pe YouTube.

Xiaomi Mi Mix Alpha

Xiaomi Mi Mix Alpha ar trebui să vină în magazine în decembrie la suma de 2500 de euro. Vedem în clip că are o cutie specială neagră, tipică seriei Mi Mix, dar şi accesorii deosebite. Îi vedem încărcătorul, cablul USB, adaptorul pentru căşti şi o husă specială cover, care lasă o bună parte din ecran la vedere. Chiar dacă nu sunt mare fan al telefonului, e ceva la acest clip de unboxing care îmi place. Are o eleganţă SF şi un rafinament deosebit, ca şi cum ar fi realizat de un fotomodel al roboţilor pentru roboţi care abia au învăţat ce e acela fashion şi stil.

Interesantă acea bandă din spate care "întrerupe" ecranul pentru a ne oferi camera triplă, care e protejată cu sticlă de safir. Sunt tare curios cum stă cu rezistenţa la zgâriere, ciobire, spargere, mai ales că va fi mai expus la asta decât telefonul de rând. Sunt şi foarte curios să văd cum se va înţelege utilizatorul cu lipsa de butoane fizice.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×