Reduceri și Campanii Online #347: Azi Cărturești, Germanos, IT Galaxy, eMAG [...]

611 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #347: Azi Cărturești, Germanos, IT Galaxy, eMAG [...]</b>Luna octombrie este oficial aici și ne întâmpină cu multe reduceri din partea retailerilor. Avem o mulțime de oferte proaspete pe care le puteți descoperi în cadrul listei de mai jos, iar la final de articol găsiți și un produs erou

Luna octombrie este oficial aici și ne întâmpină cu multe reduceri din partea retailerilor. Avem o mulțime de oferte proaspete pe care le puteți descoperi în cadrul listei de mai jos, iar la final de articol găsiți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit în această perioadă! Iată cum se prezintă ofertele! 

Produsul erou al zilei:

La un preț de doar 1.309 lei găsiți astăzi în oferta QuickMobile.ro smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Este varianta cu 6 GB RAM și 128 GB de stocare, iar pentru a beneficia de acest preț special va trebui să aplicați codul promo QUICK202 în secțiunea dedicată din zona de comandă. Telefonul are ecran FHD+ de 6.53 inch, cameră selfie de 20 mpx, setup quad-camera în spate cu senzor principal de 64 mpx și o baterie de 4500 mAh. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×