Cum face telefonul tau poze mai reusite

1.378 ori
<b>Cum face telefonul tau poze mai reusite</b>Epson Toyocom Corp a prezentat oficial dezvoltarea in scop comercial a unui noi filtru pentru camerele digitale. Acesta include o noua structura care permite separarea uniforma a razelor de lumina in spectrul vizibil. Numarul de megapixeli ai camerelor...

Epson Toyocom Corp a prezentat oficial dezvoltarea in scop comercial a unui noi filtru pentru camerele digitale. Acesta include o noua structura care permite separarea uniforma a razelor de lumina in spectrul vizibil.

Numarul de megapixeli ai camerelor digitale continua sa creasca, iar piata isi creste cererea pentru imagini de mai buna calitate. Un filtru precum cel mentionat anterior este de obicei prezent la camerele digitale si ar putea fi curand si inclus in telefoanele mobile. Sistemul este bazat pe utilizarea a trei placute de cuart, care totusi nu reusesc sa separe lumina uniform, dar problema pare a fi rezolvata de catre Epson Toyocom si noua sa inventie.

Astfel, filtrul foloseste o noua structura, in cadrul careia un film este plasat intre o pereche de placute de cuart. Acest design permite o separare uniforma a razelor de lumina in toate lungimile de unda vizibile. De asemenea noul filtru este mai subtire si mai usor decat cel conventional, folosind doar 2 placute de cuart. Tehnologia va creste calitatea imaginilor obtinute cu ajutorul camerelor digitale si a telefoanelor mobile, permitand de asemenea ca acestea sa fie subtiri si mai usoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×