Serviciile mobile VoIP vor exploda in urmatorii 5 ani

Autor:  | Publicat în:  VoIP 1.274 ori
<b>Serviciile mobile VoIP vor exploda in urmatorii 5 ani</b>Oare VoIP-ul mobil va deveni mai mare decat este deja? Se pare ca raspunsul este afirmativ si conform unui studiu efectuat de catre Disruptive Analysis, serviciile VoIP mobile le vor depasi pe cele desktop, cu aproximativ 250 de milioane de utilizatori...

Oare VoIP-ul mobil va deveni mai mare decat este deja? Se pare ca raspunsul este afirmativ si conform unui studiu efectuat de catre Disruptive Analysis, serviciile VoIP mobile le vor depasi pe cele desktop, cu aproximativ 250 de milioane de utilizatori pana in anul 2012.

Studiul afirma si faptul ca, pentru ca fenomenul mentionat anterior sa se intample, va trebui ca marile retele sa foloseasca tehnologiile astfel incat sa exploateze la maxim fiecare spectru alocat. Astfel, va fi posibil sa vedem o uriasa alianta intre unii operatori wireless, care nu se vor mai putea lupta cu gigantii din domeniu si vor recurge la aliante. Google isi anunta intrarea triumfala in randul retelelor wireless, fiind printre licitantii pentru spectrul de frecventa wireless de 700 MHz.

Daca marile retele vor abandona frecventele traditionale si vor recurge la VoIP mobil, atunci banii economisiti datorita noilor tehnologii nu vor fi folositi pentru binele consumatorilor, ci vor ajunge tot "la varf". Astfel, viitorul telecomunicatiilor mobile va fi unul ieftin, dar si unul al marilor profituri pentru companiile pioniere in domeniu. Va fi Google in varful acestui "lant trofic al tehnologiilor wireless"?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×