Widgeturile Nokia acum disponibile intr-o noua versiune

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.142 ori
<b>Widgeturile Nokia acum disponibile intr-o noua versiune</b>Platforma mobila destinata widgeturilor si produsa de Nokia este bazata pe Java ME si poarta numele de WidSets. Noua sa versiune se afla in stadiul de beta testing de cateva luni, dar Nokia tocmai a anuntat ca platforma este in sfarsit gata de lansare....

Platforma mobila destinata widgeturilor si produsa de Nokia este bazata pe Java ME si poarta numele de WidSets. Noua sa versiune se afla in stadiul de beta testing de cateva luni, dar Nokia tocmai a anuntat ca platforma este in sfarsit gata de lansare.

Initial utilizatorii WidSets nu vor observa nici o diferenta, decat poate la capitolul usurinta de utilizare, dar in curand Nokia va incepe sa afiseze reclame prin intermediul acestei platforme. Se pare ca gigantul finlandez va folosi WidSets ca un mediu de advertising si va preinstala aplicatia pe toate noile sale terminale mobil. De asemenea, Nokia a promis ca va pune la dispozitie publicului aplicatia in toate limbile importante de pe glob.

Serviciul Internet ce poarta numele de WidSets a fost lansat in urma cu un an, iar acum avem de-a face cu o noua versiune, care se axeaza pe implementarea functiilor de advertising. WidSets este disponibil doar pe terminalele care suporta Java si foloseste widgeturi, astfel ca utilizatorii vor putea avea acces printr-un singur click la continuturi online in timp real, fara a folosi un browser mobil. Conform Nokia 3 milioane de clienti s-au inregistrat la serviciul WidSets cu peste 300 de terminale mobile suportate.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×