Cum poți crea sonerii personalizate pentru Nokia Lumia 710/800/900

5.420 ori
<b>Cum poți crea sonerii personalizate pentru Nokia Lumia 710/800/900</b>Sunt sigur că știți că am avut în teste la Mobilissimo.ro două telefoane cu Windows Phone de la Nokia, Lumia 800 și Lumia 710. Dacă v-am convins să achiziționați măcar unul dintre ele aveți probabil și o nelămurire cu privire la...

Sunt sigur că știți că am avut în teste la Mobilissimo.ro două telefoane cu Windows Phone de la Nokia, Lumia 800 și Lumia 710. Dacă v-am convins să achiziționați măcar unul dintre ele aveți probabil și o nelămurire cu privire la personalizarea soneriilor pe aceste terminale. Ne vine în ajutorul Nokia Club, o comunitate de fani Nokia, pe care v-o recomandăm cu căldură.

Dacă sunteți posesor de Nokia Lumia și vreți să setați o anumită sonerie, melodia aleasă trebuie să fie în format .wma sau .mp3 și să aibă maxim 39 de secunde. Soneria aleasă trebuie să ocupe mai puțin de 1 mb și să nu fie protejată cu drepturi de autor. Dacă fișierul ales întrunește toate aceste calități, atunci îl puteți deschide cu Zune și da click pe Edit. Urmați apoi pașii din imaginea de mai sus și scrieți în căsuța titlul melodiei, iar la Genre "RINGTONE", cu litere mari.

Pentru nelămuriri și întrebări aveți comunitatea Nokia-club.ro și sunt sigur că această metodă se aplică pentru orice device Windows Phone, deci o puteți testa și pe HTC HD7, LG Optimus 7, Samsung Omnia 7, HTC Titan sau HTC Radar, de exemplu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×