Magazin de aplicații Android interzise, prin munca dezvoltatorului ClockworkMod Koush

2.230 ori
<b>Magazin de aplicații Android interzise, prin munca dezvoltatorului ClockworkMod Koush</b>Când ne gândim la software personalizat ne vine în minte de obicei Cyanogen și munca sa, dar mai există celebrități în acest segment, precum Koush, responsabil cu ClockworkMod. Acum el a preluat inițiativa și a început lucrul la un magazin de...

Când ne gândim la software personalizat ne vine în minte de obicei Cyanogen și munca sa, dar mai există celebrități în acest segment, precum Koush, responsabil cu ClockworkMod. Acum el a preluat inițiativa și a început lucrul la un magazin de aplicații interzise în Android Market.

Pe numele său real Koushik Dutta, hackerul va crea acest app store care ar urma sa includa puține softuri, printre care și emulatoare de jocuri, aplicații Visual Voicemail și aplicații pentru rootarea terminalelor Android. E posibil ca magazinul să includă și ROM-uri complete, dar nu putem garanta acest lucru. Aș putea spune că acum și utilizatorii Android au propriul Cydia, dar să nu folosim vorbe atât de mari deocamdată, ci să vedem întâi la lucru acest serviciu și să vedem și ce părere va avea Google despre el.

Avantajul aici pentru cei care folosesc softuri personalizate este că nu va mai fi nevoie să își caute aplicațiile specializate pe forumuri ca XDA, ci vor găsi orice app dorit în noul magazin. Koush va pune foarte mult accentul pe emulatoare și softuri de rootare, iar dacă sunteți nerăbdători, ni s-a promis doar "cândva în 2012" ca data de lansare pentru acest serviciu, deci nu putem preciza exact.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×