Huawei pregătește seria de telefoane Diamond pentru MWC 2012, primele modele sosesc În Europa În primăvară

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.540 ori
<b>Huawei pregătește seria de telefoane Diamond pentru MWC 2012, primele modele sosesc În Europa În primăvară</b>Huawei începe să se implice tot mai serios în competiția de pe piața smartphone și acum se zvonește că ar pregăti o nouă serie de telefoane numită Diamond. Aceasta își va face debutul la MWC 2012, eveniment la care vom fi și noi prezenți...

Huawei începe să se implice tot mai serios în competiția de pe piața smartphone și acum se zvonește că ar pregăti o nouă serie de telefoane numită Diamond. Aceasta își va face debutul la MWC 2012, eveniment la care vom fi și noi prezenți în Barcelona, la finalul lunii viitoare. Twice.com aduce informația despre handseturile Diamond, fără a oferi prea clar o definiție a acestei serii, astfel că nu știm dacă va fi una high end sau de lux, spre exemplu.

La CES 2012 Huawei a uimit, prezentând cel mai subțire telefon din lume, dar unul care scădea doar 0.02 mm din talia precedentului deținător de recorduri, Fujitsu. Parcă îmi amintesc de bătălia dintre LG și Samsung care în fiecare an se duelează la milimetru la grosimea "celui mai subțire" HDTV. Revenind la Huawei, primele telefoane Diamond vor fi prezentate luna viitoare și vor ajunge în Europa în primăvară și în SUA în vară. De obicei când auzim Huawei ne gândim la device-uri low end, sau la terminale rebranduite de operatori, dar acum compania a început să emită pretenții și pe piața smartphone.

Chinezii au deja handsetul Honor, cel din imaginea de mai sus, care a făcut o impresie destul de bună la momentul apariției sale. Nu e exclus ca Huawei să se arunce chiar la un smartphone quad core pentru a cuceri piața, mai ales dacă va avea un preț accesibil, așa cum îi este prezis. Rețineți că Huawei mai are o bilă albă: a fost prima companie care a oferit o actualizare telefonului sau Android la Ice Cream Sandwich și este vorba despre Honor aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×