Cumpara telefonul lui Marian Iancu, e scos la licitatie de Fisc

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.000 ori
<b>Cumpara telefonul lui Marian Iancu, e scos la licitatie de Fisc</b>CanCan ne anunta ca Administratia Finantelor Publice a pus sechestru pe bunurile detinute de clubul Poli Timisoara, scotand numeroase dintre acestea la licitatie. In mod bizar pe lista se afla si un telefon Nokia, in valoare de 192 de lei. Sa fi ramas...

CanCan ne anunta ca Administratia Finantelor Publice a pus sechestru pe bunurile detinute de clubul Poli Timisoara, scotand numeroase dintre acestea la licitatie. In mod bizar pe lista se afla si un telefon Nokia, in valoare de 192 de lei. Sa fi ramas Marian Iancu, patronul Timisoarei fara telefon?

Mai grav ar fi ca acesta sa ramana fara echipa, de vreme ce Fiscul a sco la licitatie bancile de rezerve, plasme, aparate de aer conditionat, panouri publicitare etc. Cel mai scump bun de pe aceasta lista este autocarul echipei, in valoare de 47.943 RON. Practic, oricine cumpara obiectele mentionate anterior devine actioar al lui Poli Timisoara. Ca un fapt hilar, CanCAn doresc sa devina actionari, cumparand telefonul Nokia al lui Marian Iancu, plus TVA-ul si toate taxele asociate.

Licitati acum, cat mai e timp si poate veti salva echipa de pe Bega. Oare ce fel de Nokia este pus la bataie pentru a-i salva pielea lui Iancu? Sa fie acesta deblocat? Sa contina toate numerele jucatorilor? Oare Iancu are wallpaper cu Ganea? Sau sonerie cu imnul oficial al Stelei? La un astfel de pret, handsetul poate fi doar un low-end, in cel mai bun caz un mid-range, cu putin noroc suportand si carduri microSD pe care vom stoca pozele cu stadionul despuiat al lui Poli Timisoara, dupa interventia Fiscului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×